Detailed Notes on iş ayakkabısı ankara

Wiki Article

FLO satıcısına özel 1500 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO BEDAVA.

SWOLX SPORT-XR 310, en yüksek güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. EN ISO 20345:2011 S3 SRC sertifikasına sahip olan bu ayakkabı, ayaklarınızı hem mekanik risklere karşı korur hem de rahatlık sağlar.

İş güvenlik ayakkabıları, kişisel koruyucu ekipmanlarla ilgili Avrupa direktiflerinin gerekliliklerini karşılamalıdır.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. Platform üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

Mekap iş ayakkabısı fiyatları ve modelleri, on the internet mağazalarda veya iş aletleri satan mağazalarda bulunabilir. İşçiler, tercih ettikleri modeli ve markayı kolayca bulabilir ve uygun fiyatlarla satın alabilirler.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. System üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını ayakkabi es anlamlisi özel olarak talep edebilirsiniz.

Ter emme ve emilen teri geri bırakma: Kullandığımız fusbetlerin ter ve su buharı emme kapasitesi yüksek olup kısa sürede iş ayakkabısı yazlık emilen nemi geriverir ve hızla kurur.

SRA, SRB ve SRC kaybolur. Bunun yerine SRA'ya benzer kayma testi, sertifikasyonun temel gerekliliklerine dahil edilecek ve bu nedenle özel bir işarete sahip olmayacaktır.

Güvenlik ayakkabıları iş ayakkabıları S3 çelik burunlu erkekler için kadınlar iş ayakkabıları kadın güvenlik spor ayakkabı spor ayakkabıları Sportif koruyucu ayakkabılar alabilen ayakkabıları

Düşük yoğunluklu orta taban hafif ve esnekliğin yanı sıra topuk şoklarına ve titreşimlerine karşı mükemmel eğilim sağlar.

Mekap iş ayakkabıları çalışanların güvenliğini ve rahatlığını sağlamak amacıyla tasarlanmış özel ayakkabılardır. Bu ayakkabılar, mekanik aşınma ve darbelere karşı ek koruma sağlayarak işçilerin ayaklarını korur.

Ayrıca, kaymaz tabana sahip olan antistatik iş ayakkabıları da mekap iş ayakkabıları arasında yer almaktadır. Bu ayakkabılar, zeminin kaygan olduğu ortamlarda çalışanlar için ekstra güvenlik sağlar.

Konforlu ve Rahat: Ergonomik tasarımı, nefes alan astari ve yumuşak iç tabanı ile uzun çalışma saatleri boyunca bile ayaklarınızın iş ayakkabısı giyemez raporu nasıl alınır rahat etmesini sağlar.

Bu modeller, ayakları doğru şekilde destekleyerek yorgunluğu azaltır ve ayağın doğal şeklini korur. Bu sayede, uzun süreli çalışmalarda bile ayakların rahat etmesini sağlar.

Report this wiki page